Kyoto Silk-Retail Shop by Keiichi Hayashi

Keiichi Hayashi Shares The Kyoto Silk Retail Shop

Keiichi Hayashi, the project leader of the award winning work Retail Shop by Keiichi Hayashi explicates, This project was to convert "Machiya", a Japanese traditional wooden townhouse, in the centre of Kyoto, into a small shop. The original wooden frames were reinforced with steel frames because the original building was dilapidated. I focused on the way accommodating necessary functions of a beauty cosmetic shop within the space limitations of the original "Machiya"..

Kyoto Silk-Retail Shop by Keiichi Hayashi Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=25802

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to A Design Magazine homepage.

Design Interviews
Copyright © 2010 - 2018 A Design Magazine - adesignmagazine.com - All Articles