Office Box by Tao Sheng

Tao Sheng Exhibits The Office Box Office Space

Tao Sheng, the designer of the displayed project Office Box - Office Space by Tao Sheng illustrates, Box, a simple element. But here, it is the largest value field. Closed two irregular box mix into the aisle, connect each functional area. Meeting room use area transparent glass partition wall, appears fully and clear. The whole space is given priority to with white attune, consistent with the company culture, also with lubricious floor the whole package "box" complement each other. Lighting, in the case of satisfy lighting, each lamp cast stones like a casual, casual instead! In short the whole design not conform, satisfy the need of office, and the users can work in cheerful..

Office Box by Tao Sheng Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=39549

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to A Design Magazine homepage.

Copyright © 2010 - 2017 A Design Magazine - adesignmagazine.com - All Articles