Sheng Tao 's Rhyme Moving Space Office Space

Sheng Tao Designs The Rhyme Moving Space Office Space

Sheng Tao , the author of the highlighted design Sheng Tao 's Rhyme moving space office space explains, Entering into the entrance door of company, the whole front desk area appears in the form of an irregular shape in front of your eyes. At far corner there is a corridor mouth connecting the first floor of office area. Designer also retained the original structure of interlayer to pull up space height. Make the public office area compatibilizing effectively. So whether in the office or staff area, can easily see the beautiful scenery outside the windows. .

Sheng Tao 's Rhyme Moving Space Office Space Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=44733

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to A Design Magazine homepage.

Design Public Relations
Copyright © 2010 - 2017 A Design Magazine - adesignmagazine.com - All Articles